Services

Bine ați venit !

Sunt Make -up artist de 3 ani (din 2014) și tehnician machiaj semipermanent de un an .In toamna anului 2016 am hotărât sa îmi imbunatesc cunoștințele de Make up ,alegând sa fac curs la Ema Uta ! Mi-a schimbat total cunoștințele 🙂

Am ajuns la concluzia  că lucrurile care iniţial se conturează ca simple pasiuni, ajung să capete toate caracteristicile unui stil de viaţă. Astfel, pasiunea mea pentru machiaj s-a transformat in meseria pe care o practic in fiecare zi cu profesionalism, entuziasm si implicare.

Menit sa accentueze trasaturile unei persoane si sa ii valorifice atuurile, machiajul a devenit in prezent un element care completeaza personalitatea purtatoarei, la fel de mult precum coafura sau vestimentatia.

Scopul meu este de a realiza pentru tine un machiaj impecabil din punct de vedere tehnic, potrivit ocaziei, care iti va accentua frumusetea si iti va complimenta fizionomia. Pentru a garanta un machiaj impecabil, realizat in raport cu fizionomia ta, folosesc produse profesionale de machiaj si tehnici pe care le-am deprins prin experienta si cursuri de specializare!

Iti sunt alaturi oferindu-ti servicii de machiaj  profesional pentru orice ocazie  !Indiferent de stilul de machiaj pe care ti-l doresti – smokey eyes,cat eye, machiaj glamorous, luminos sau natural, poti fi sigura ca vei avea parte de un machiaj aplicat profesionist, perfect asortat tinutei si varstei tale, care te va pune in valoare.

Pentru ziua nunții  este cu atat mai important sa apelezi la serviciile unui make-up artist profesionist pentru a realiza machiajul. Menirea mea este sa iti ofer un machiaj personalizat, rezistent si impecabil din punct de vedere tehnic, care iti va complimenta fizionomia si iti va pune in evidenta trasaturile pe care le iubesti.Sunt la dispoziția ta pentru stabilirea machiajului printr-o proba ,in urma căreia vei avea certitudinea ca vei arată superb in ziua cea mare !

Răspund cu entuziasm și la propunerile de colaborare cu diverse teme ,companii etc

Acesta este locul  in care impartasesc cu cititorii si clientii viziunea mea asupra machiajului ,frumosului exemplificând prin fotografii cu lucrările mele ,de la ședințele foto sau proiecte personale.

 


CONTACTEAZA-MA AICI

Descarcă GRATUIT
"Secretele Make-up artiștilor! Cele mai importante produse și pașii pentru folosirea lor!"
Descarcă GRATUIT "Secretele Make-up artiștilor! Cele mai importante produse și pașii pentru folosirea lor!"
Descarcă GRATUIT "Secretele Make-up artiștilor! Cele mai importante produse și pașii pentru folosirea lor!"