Mințile frumoase îi inspiră pe ceilalți.

 

Orice pas pe care l-am făcut a fost din pură pasiune pentru tot ce înseamnă frumos, iubesc ceea ce fac, faptul că evidențiez frumosul!

Sunt make up artist, iar atunci când primești acest dar de a face ce îți place nu poți să te simți decât liberă și fericită. Ma consider un Make-up artist diferit! Ce înseamnă asta? Va aștept sa îmi urmăriți fotografiile și postările prin care îmi exprim aceasta „arta”!

De aici si pasiunea pentru acest blog, de a îmi exterioriza gândurile pentru frumos prin scris și fotografii. In urma diferitelor colaborări pentru imagine, de care sunt mândra, am început sa iubesc și  fotografiile, sa imi dau seama ca pot exprima ceva și prin ele. La fiecare ședința foto având „o poveste de spus”.

Sunt genul de persoană căreia cu fiecare oportunitate îi place să crească, să învețe lucruri noi și să le împărtășească cu alții! Îmi place să inspir oamenii din jurul meu fiind eu, cea care își trăiește viața din vis în vis, după propriile reguli și nebunii, mereu făcând din imposibil posibil, bucurându-se de toate lucrurile mărunte, de oferit în stânga și în dreapta gânduri pozitive, călătorind pentru a intensifica toate emoțiile umane, de a face oamenii fericiți, ca prin urmare sensul vieții fiind fericirea!

Acest blog îmi oferă șansa de a inspira oamenii, de a mă simți conectată cu ei și de a le oferi sentimentul de „good vibes”!

Îmi voi așterne pe acest blog, îmi voi împărtăși cu tine, cititorule, fiecare experiență, trăire, călătorie, nebunie și gând,sperand din tot sufletul ca după fiecare vizită să pleci cu un zâmbet, sa îți  găsești sursa de inspirație  pentru a te reîntoarce de fiecare dată cu drag!

Intotdeauna voi inventa viața!

 

Descarcă GRATUIT
"Secretele Make-up artiștilor! Cele mai importante produse și pașii pentru folosirea lor!"
Descarcă GRATUIT "Secretele Make-up artiștilor! Cele mai importante produse și pașii pentru folosirea lor!"
Descarcă GRATUIT "Secretele Make-up artiștilor! Cele mai importante produse și pașii pentru folosirea lor!"